Gitaarles in Arnhem

Ben jij op zoek naar gitaarles in Arnhem?

Voor wie?
De gitaarlessen zijn zo ingericht dat elke muzikant zich hier thuis voelt:
– de absolute beginnende gitarist: akkoorden, slagjes en eenvoudige (meezing) liedjes
– enige jaren ervaring: tokkelpatronen, plectrumtechniek, barre akkoorden
– gevorderd: samen spelen, soleren en improviseren

Dit alles aan de hand van liedjes die je zelf uitzoekt. Eventueel zal een deel van de les besteedworden aan theorie. Dit is echter niet noodzakelijk, ook zonder theoretische kennis kun je gitaar leren spelen.

Waar?
De lessen vinden plaats op 2 verschillende locaties in Arnhem: Angerenstein en Elsweide. De lesruimtes zijn voorzien van allerlei moderne toepassingen zoals backing tracks, beeld- en geluidregistratie en een grote database met zo’n beetje alle bekende liedjes. Heb je nog geen eigen gitaar dan kun je tijdens de lessen gebruik te maken van een leengitaar. Ook is het mogelijk om gitaarlessen te volgen via de webcams (skypelessen), zodat je je huis niet uit hoeft om gitaarles te volgen.

Leerling login
Om thuis de gitaarles terug te zien en om lesinformatie na te lezen is er een login voor leerlingen. Hier kun je op elk moment terecht, ook voor algemene informatie over gitaren, links, filmpjes, bladmuziek en nieuwtjes. Mocht je ondanks dit alles toch nog vastlopen op je oefenstof, kun je altijd tussen de lessen contact met mij opnemen, eventueel per webcam, zodat ik met je mee kan kijken en aanwijzingen kan geven.