Over Seis Cuerdas

Ben jij op zoek naar gitaarles in Arnhem?

Wie ben ik?
kees-van-ginkelMijn naam is Kees van Ginkel, muzikant en gitaardocent. Ik geef praktijk gerichte gitaarles in slag en solo gitaar aan beginners en gevorderden. Passie voor muziek zit in mijn bloed. Al vanaf jonge leeftijd voel ik me aangetrokken tot muziek en gitaren. Ik heb een zeer brede muzieksmaak die uiteen loopt van pop tot klassiek en van reaggae tot flamenco. Ik luister graag naar muziek en laat me graag inspireren. Het uitpluissen van liedjes om ze zelf te kunnen spelen vind ik erg leuk. Mijn repertoire is dan ook heel breed en je kunt in principe elk liedje die je zelf uitkiest leren spelen.

Ervaring
Ondertussen heb ik tientallen jaren ervaring met gitaar spelen. Na vele bands, projecten, in duo’s en zelf lessen te hebben gevolgd bij verschillende specialisten heb ik mij ontwikkeld tot een brede allround gitarist uit de praktijk. De laatste jaren richt ik mij vooral op flamenco en gipsy muziek. Momenteel speel ik in een rumba – gipsy – flamenco band als solo en slag gitarist. Ook ben ik goed bekend met opnametechnieken zoals met cubase, fruityloops en GarageBand en produceer ik graag mijn eigen liedjes.

Ik geniet ervan om te inspireren en te helpen om gitaar te leren spelen. Ik hoor regelmatig dat ik dat goed kan en helder ben. Ik ben kritisch met humor en zal je coachen om je doelen te bereiken.

Ik ben aangesloten bij EGTA, de vereniging van professionele gitaardocenten. Hier kan ik terecht voor de laatste lesmethodes, bladmuziek en het uitwisselen van ervaringen met collega docenten. Zo ben ik altijd volledig up to date en weet je zeker dat het met de kwaliteit van de gitaarlessen goed zit. Kom een keer kennismaken in een gratis proefles en laat je overtuigen!